17.12.08

hadegaver til dem du virkli' holder af

Hadegaver er jo en god dansk tradition, og som alle gode traditioner, skal det gøres ordentligt, når det nu skal være. Ikke alle hadegaver er lige forfærdelige og man kan jo ikke forære alle en life size Pia Kærsgaard-dukke.
Her følger et lille udvalg af virkelig rædselsfulde gave-ideer, som man kan støtte sig til, hvis man synes man mangler ideer til den perfekte rædsel.

Verdens grimmeste højttaler

Jeg ved ikke hvad der er foregået inde i hovedet på designeren af disse hundeformede højttalere, men hun/han har skabt et produkt som heldigvis er unikt på verdensmarkedet For den som fortjener en relativt stor grim plastikhund med en middelmådig lydkvalitet, kan vidunderet bestilles her for den nette sum af næsten $1200.




Keyboard for blondiner

Det er amøbeformet, det er brugervenligt og det er virkelig pink. En gave der vil fornærme både mandlige og kvindelige modtagere uanset hårfarve omend af forskellige grunde. Tastaturet, der åbenbart er resultatet af et russsisk udviklingsprojekt, kan bestilles for $50 på denne hjemmeside.

Hottie på BluRay

The Hottie and the Nottie med Paris Hilton som stjerne og trækplaster floppede stort i de amerikanske biografer og havde desuden den fornøjelse at blive udpeget til årets dårligste film af Timesonline og samtidigt ligge lunt placeret på IMDB's bundliste.
Paris skal selvfølgelig ses i høj opløsning på vidunderformatet BlueRay. Den er ganske vist ikke udkommet endnu, men så må man jo stille op i køen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nu er det din tur!