21.9.07

udkast til foromtale

Jeg pusler i øjeblikket med et scenarieprojekt til Fastaval. En af de måder man kan teste om konceptet holder, er at se om man kan brygge en nogenlunde god foromtale sammen. Lige nu er min tankekraft desværre hæmmet af forkølelse/influenza/pest, men nedenstående er i hvert fald et bud. Kommentarer er velkomne.

I Babelstårnets Skygger

Menig Patterson-Wright stod helt stille, mens fire mænd i hvide beskyttelsesdragter undersøgte ham og hans omgivelser. Den unge soldats ansigt havde et metalagtigt skær, og det størknede blod dannede et mønster, der fik det til ligne en grotesk maske.
Menig Patterson-Wright var død. Så meget var sikkert.
Noget syntes at have forvandlet ham til en statue af sten og metal og blod og knoglestumper i sære retninger. Hvad der nu end var sket, var det noget ingen kunne overleve.
Det var blevet noteret, at han nu befandt sig nøjagtigt 7 meter fra det sted, hvor de gamle sagn siger, at menneskene en gang forsøgte at bygge et tårn der nåede himmelen, og hvor deres gud i sin visdom satte en stopper for projektet.
Mændene i de hvide beskyttelsesdragter forlod det omhyggeligt afspærrede lufttætte telt gennem sikkerhedsslusen. De nikkede indforstået til manden i det sorte jakkesæt. Det var helt sikkert en Omega-hændelse. Man måtte iværksætte de fornødne forholdsregler.
Nogen timer senere, da alt var blevet stille omkring ham og mørket havde sænket sig, begyndte menig Patterson-Wright at grave.

En sciencefiction-action-gyser for folk uden sarte nerver, hvor menneskehedens skæbne ligger i karakterernes hænder i kampen mod en fjende, de ikke forstår.

4 kommentarer:

  1. Udover at den skumle mandsom dem i de hvidedragter åbenbart har flere jakkesæt på: "De nikkede til manden i de sorte jakkesæt."
    Så synes jeg faktisk at det er en meget stemningsfyldt foromtale. og et interessant emne med babelstårnet.
    Måske er det eneste problem at men ikke får ret meget indtryk af hvad der skal ske, udover de få ord duknytter ti ltil sidst, og som vi esværre har set så mange andre gange, at de ikke rigtigt siger noget om dette scenarier.
    Det lyder fedt er skrevet godt men lige nu ved jeg un at:
    Det handler om babelstårnet
    noget uhyggeligt
    vi skal redde verden
    og undg at ende oå som den meninge der

    Simon

    SvarSlet
  2. ps: det er lort om morgen, og mit tastatur er ikke vågnet helt.
    Simon

    SvarSlet
  3. Som Simon også er inde på er det svært at gennemskue hvad man som spiller kommer til at lave når man spiller scenariet (for så vidt også som gm, hvis der er sådan en). Jeg har en fornemmelse, men den er for det første måske forkert og for det andet baseret på læsning/spilning af dine tidligere scenarier og det er selvsagt et problem for folk der ikke har det kendskab. Så:
    1) hvad kommer man til at lave som spiller?
    2) hvilken spillertype vil elske/hade at deltage i scenariet? (brug dit eget begrebssæt til at beskrive)

    Jonas

    SvarSlet
  4. Tak for komentarerne.
    :o)
    Jeg arbejder på en forbedret version 2. - Men nu skal jeg jo lige have indsendt og godkendt den famøse synops.

    SvarSlet

Nu er det din tur!