12.12.08

Den moderne vampyrs endeligt

Vampyrer er hotte for tiden, muligvis på grund af romanen og den efterfølgende film Twilight, der netop nu hitter i USA. - Jeg har ikke set den, men ud fra foromtalerne at dømme kan jeg kun sige: helt ærligt Buffy har været der. Selvom det så ikke er det værste man kan sige om et stykke pop-kulturelt underholdning.
Jeg har tidligere kigget lidt på julegave-ideer til den klassisk orienterede vampyrjæger. Men som man kan se, er mulighederne ikke specielt overbevisende, og der må da være kommet noget bedre på banen siden 18 hundredeogrosenkål eller så. Andre end mig har tilsyneladende tænkt samme relativt indlysende tanke så her er et link til en lille artikel om perspektiverne indenfor hitech vampyrjagt i det 21. århundrede på wired.com.
I følge artiklen er nedenstående Milkor M32 MGL (Multiple-shot Grenade Launcher) - forsynet med træprojektiler naturligvis - et af de bedste bud på gaveideen til Van Helsings moderne afløser med trang til sandfarvet kammokluns. Dimsen kan affyre to skud i sekundet og skal nok gøre livet surt for uforsigtige blodsugere.



(klik på billedet for en større version)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nu er det din tur!