26.8.09

The Kimber con is coming

Jeg har efterhånden fået mange positive tilkendegivelser om mit projekt, der i al beskedenhed går ud på om man kan være med til at puste lidt nyt liv i det nordjyske rollespils-con-miljø.
Baggrunden er, at der i mange år har været en udemærket con i Ålborg-området. Et arrangement som den lokale rollespilsforening TRoA har stået for. Men der har været stille omkring TRoA-con siden 2006.
Det skal ses i sammenhæng med, at Ålborgområdet ligger usædvanlig godt for en con. Der er et stort opland, kommunen har flere end 10 indbyggere (=mange) og transportmulighederne er europas mest fænomenale. - Næsten!
Så planen er nu, at jeg vil kontakte TRoA for at aftale et møde, hvor vi kan drøfte mulighederne. Det spændende er naturligvis, hvordan de har de med, at man kommer ind fra sidelinjen med en håndfuld luft-kasteller og nogen gode ideer. Det kunne jo godt være et lidt uheldigt udgangspunkt.
På den anden side har jeg jo en masse erfaring og vide samt en hel del forbindelser i miljøet. Så man kan ikke sige at de ikke vil få noget godt ud af et samarbejde.
Nå må vi se, hvad der sker.
:o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Nu er det din tur!